Montanenseov tim prevoditelja čine i sudski tumači za više od 20 svjetskih jezika.

Ovjereni (službeni) pisani prijevod jest prijevod ovjeren pečatom, potpisom i izjavom sudskog tumača.

Sudski tumač jest osoba imenovana od Županijskog suda za jedan ili više jezika kako bi svojim pečatom i izjavom imala ovlaštenje potvrditi istovjetnost pisanog prijevoda s izvornikom dokumenta općeg ili stručnog karaktera.

U mogućnosti smo osigurati iznimno kvalitetan ovjereni prijevod u najkraćem mogućem roku kada je riječ o prijevodima različitih isprava i vrsta dokumentacije. Cijena se formira nakon procjene količine teksta, ovisi o jeziku s kojeg i na koji se prevodi te eventualno o hitnosti isporuke prijevoda (isporuka prijevoda u danu narudžbe prijevoda 20 % je viša ako je riječ o većem broju kartica).

Rodni listovi, vjenčani listovi, smrtni listovi, presude, sudska rješenja, svjedodžbe, diplome, prijepisi ocjena, potvrde o nekažnjavanju, potvrde o prebivalištu, potvrde o dohotku, zdravstvenom osiguranju ili mirovini, punomoći, osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, izvatci iz sudskog registra, cjelokupna natječajna dokumentacija, potvrde tehničke ispravnosti uređaja, računi za kupljena vozila u inozemstvu i brojni drugi službeni dokumenti.

Pojašnjenja o procesu ovjere javnih isprava potvrdom „Apostilleˮ i potpune legalizacije javne isprave ili nadovjere, potražite na stranicama Središnjeg državnog portala – KLIKNITE OVDJE

Napominjemo da konačnu cijenu usluge ovjerenog prijevoda nije moguće ponuditi bez prethodnog uvida u tekst/dokument za koji je zatražen prijevod jer se u prevođenju kao mjerna jedinica ne upotrebljava stranica, nego kartica teksta. Jedna kartica teksta iznosi 1500 znakova s razmacima i minimalna je prevoditeljska mjerna jedinica.

Tekst/dokument za prijevod možete donijeti osobno na uvid ili poslati e-poštom,  putem aplikacija za mobilne uređaje (WhatsApp, Viber) na broj +385 91 470 2800 te zatražiti besplatnu neobvezujuću ponudu za prijevod! 

Pored osobnog preuzimanja u našem uredu, isporuka prijevoda/ovjerenih prijevoda moguća putem elektroničke pošte (skenirano) ili kurirskom službom u najkraćem mogućem roku na vašu trenutnu lokaciju.

Besplatno savjetovanje za prevođenje službene dokumentacije zatražite OVDJE.


[recaptcha size:compact]